Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Branding

Har du ett varumärke du vill bygga på eller en produkt som förknippa med ett märke som du vill sälja? Då är branding föreläsningen för dig! Föreläsningarna om branding ger dig tips och tricks för att få ditt varumärke att öka eller förbättra försäljningen. Kicka in våra profiler för att se vad de talar om eller kontakta oss för att hitta talaren som passar just ditt evenemang!


Om Branding

  • När du ska marknadsföra en produkt eller ett varumärke kan det vara bra att använda dig av varumärkesbyggande för att särskilja – differentiera (!) – din produkt eller ditt varumärke från konkurrenternas. Branding är benämningen på denna marknadsföringsprocess.
  • Produkten eller varumärket ska tilltala målgruppen mer än andra varor på marknaden, därför är det viktigt med rätt image så att konsumenterna lockas av och faller för det du har att erbjuda. Saker som utseende, d.v.s. förpackning och reklam, är viktiga komponenter i varumärkesbygget, men även egenskaper som lukt och ljud blir alltmer betydelsefulla i reklam och marknadsföring.
  • Föreläsningar eller föredrag om Branding kan handla om hur en nystartad verksamhet med en liten budget kan skapa och marknadsföra sin produkt och/eller sitt varumärke. De kan även handla om varumärkesbygge på ett mera generellt plan.
  • Föreläsningarna eller föredragen kan likaså inspirera till olika strategier eller ge en inblick i hur varumärken kommer se ut i framtiden, trender samt tendenser. Branding som föreläsningsämne passar till såväl små som stora företag eller organisationer och rekommenderas till dig som vill ge dina medarbetare inspiration till att utveckla ert koncept.