Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Boxning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet boxning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Boxning

  • Boxning är en kampsport i vilken två personer tävlar i styrka, snabbhet, reflexer och uthållighet. Under en match slår boxarna slag mot varandra, oftast med handskar på händerna, och försvarar samtidigt sig själva med sina knutna nävar och undanmanövrar. Traditionellt har målet varit att slå motståndaren medvetslös genom ett välplacerat slag.
  • Inom den moderna boxningen använder boxarna vadderade handskar och slåss upp till 12 treminutersrundor i en inhängnad “boxningsring”. Boxning är både med i OS och har sitt eget världsmästerskap.
  • Föreläsningar om boxning kan handla om sporten i sig, fysisk träning, motivation, att övervinna hinder, och sportslighet. Ofta har våra föreläsare personlig erfarenhet av olika typer av boxning och delar med sig av historier från deras egen karriär.