Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Bokföring

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet bokföring. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Bokföring

  • Bokföring handlar om att hantera ekonomi i en firma, en verksamhet, ett projekt m.m. Detta innebär först och främst räkenskap, men också budgetläggning, lån, investeringar, aktier, etc.
  • Förr i tiden genomfördes all bokföring för hand och senare med hjälp av räknemaskiner. I dag föregår nästan all bokföring elektroniskt, på dator med program som ofta är speciellt designade till föremålet.
  • Vilka aspekter hör in under bokföring och vad krävs för att klara av uppgiften? Vilka hjälpmedel, dataprogram m.m. finns?
  • Föredrag om bokföring ser närmare på ett ämne som kan betraktas som ganska torrt, men som är absolut essentiellt för de flesta verksamheter.