Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Blue Ocean Strategy

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Blue Ocean Strategy. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


    Om Blue Ocean Strategy

    • Blue Ocean Strategy är en ledningsideologi inom arbetslivet, vars principer utarbetats av professor W. Chan Kim och Renee Mauborgne.
    • Man talar om den blå oceanen och den röda oceanen. Den röda oceanen representerar marknader där konkurrensen är tuff, medan den blå oceanen är bilden av en verksamhet med en unik marknadsvinkel, varför konkurrensen typiskt är mindre.
    • Blue Ocean Strategy handlar i hög grad om att vara beredd på omställning, om att vara kreativ och orädd inför nya eller alternativa lösningar, för att då lyckas nå en marknad som andra ännu inte fått upp ögonen för.
    • Föredrag om Blue Ocean Strategy handlar om ämnen som dessa, och inte sällan har föredragshållaren själv direkt erfarenhet av verksamheter som har använt sig av Blue Ocean Strategy.