Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Blogg

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet blogg; hur man lyckas med sin blogg och bloggarnas egna erfarenheter. Klicka gärna på våra talare. Där kan du läsa deras presentationer och dessutom få reda på vilka föreläsningar vi erbjuder. Vi på Athenas kan kontaktas på telefon och du kan även fylla i vårt kontaktformulär. På så vis kan du få mer information om de föreläsare du tycker låter spännande. Vi ger gärna förslag på lämpliga talare som passar just ditt evenemang.


Om Blogg

  • Bloggar är verkligen en växande företagsamhet på internet och många bloggare jobbar faktiskt med just det. Bloggare jobbar oftast som influencers, där deras blogg och andra sociala kanaler ingår i deras brand.
  • Nuförtiden kan man tjäna stora pengar på sin blogg, bland annat genom samarbeten med olika företag. Vi har flera föreläsare som lever på sin blogg, som gärna vill dela med sig av sina framgångstips.
  • Att ha en blogg är inte så lätt som det tror; den kräver massor av tid, bra content (det vill säga intressant innehåll) och snygga, professionella bilder.
  • En bloggare är därför en multitalang, som både kan skriva, fota, förhandla och hantera olika CMS-system och SoMe kanaler.