Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Biologi

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Biologi. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.

 


Om Biologi

  • Biologi är läran om växter och djur. Vetenskapen härstammar från de gamla grekernas teorier som dominerade i flera århundraden. När mikroskopet uppfanns på 1600-talet revolutionerades biologin som vetenskap – plötsligt kunde forskarna se bakterier och encelliga djur! På 1800-talet kom Charles Darwins evolutionsteori, vilket drastiskt ändrade många människors uppfattning av sig själva och världen i dag.
  • Föreläsningarna om biologi är ofta inom ett specifikt ämne. De kan handla om allt från hur man gör jorden till en bättre plats att leva på, till växthuseffekten och dess följder i framtiden.
  • Föreläsningarna om biologi passar bland annat till skolor och universitet, men även till verksamheter där biologin på ett eller annat sätt har en inverkan.