Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Biografier

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Biografier. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.

 


Om Biografier

  • Biografier har blivit en av vår tids mest populära genre – inte bara när de kan upplevas i böcker och tv, men även i föreläsningsform. Föreläsningarna blir extra fängslande när det faktiskt är en livs levande människa som berättar sin egen eller någon annan personlighets livshistoria.
  • Berättelserna kan handla om allt från historiska personligheter såsom Selma Lagerlöf, hennes liv, myter och äventyr till tidigare politiker som tar oss med bakom kulisserna i riksdagen. Föreläsningarna kan också handla om biografierna i sig själv – hur de är uppbyggda och hur sanningsenliga de brukar vara.
  • Föreläsningarna bygger ofta på biografier som även finns i bokform. De ger en möjlighet att få göra en djupdykning i biografiernas värld och att lära känna spännande personligheter. Föreläsningarna passar alla som är intresserade av att läsa biografier eller som tycker om att höra kloka, inspirerande och intressanta människor tala.