Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Bildkonst

Bildkonst handlar om skulptur, måleri, teckning och grafik. Att skapa konst handlar om att utveckla sin kreativa förmåga, och kunna blanda sin fantasi, intuition och sinnes kunskap. Vill du utveckla din förmåga i bildkonst och börja skapa eller forma? Eller är kontoret i behov av lite kreativitet? Boka då en föreläsning om ämnet och bli en sann skapare.


Om Bildkonst

  • Bildkonsten räknas ofta som en av de finaste och mest traditionsbundna av konstarterna, och de mest berömda konstverken i världshistorien säljs för svindlande summor.
  • Vad är det som gör att verk av Hieronymus Bosch, Vincent van Gogh och Pablo Picasso fascinerar oss än i dag?
  • Det finns många olika uttryck, stilarter och historiska perioder inom bildkonsten, från det figurativa till det abstrakta, från realismen till surrealismen.
  • Föredrag om bildkonst kan handla om bildkonsten i ett historiskt perspektiv, bjuda på en genomgång av olika konstperioder eller fokusera på en enskild konstnär eller en grupp konstnärer. De kan passa kulturella institutioner, intresseorganisationer eller skolor, som vill ha en inblick i ett speciellt område av bildkonsten eller en debattkväll om konstens kultur och historia.