Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Beslutsfattande

Många har svårt att fatta beslut, för det finns så mycket att väga in i valet för något. Beslutsfattande använder vi genom hela dagen, både med- och omedvetet, oavsett om det är från klädval, till vad vi ska äta, vilken godispåse vi ska välja, ifall man ska säga upp sig. Men hur blir man bra på att fatta beslut? Boka en föreläsning på ämnet och lär dig hur man tänkte under processen så att valet man gör blir så rätt som möjligt.


Om Beslutsfattande

  • Du ställs inför olika val hela tiden. Fastän du velar ett kort ögonblick måste du ändå, åtminstone i de allra flesta fall, fatta beslut. Vissa beslut är mer välgrundade än andra. Att kunna fatta bra och kvalitativa beslut är något av ett hantverk som kräver träning.
  • Alla beslut är kanske inte så viktiga, men faktum är att de val du gör får följder, på gott och ont. För att dina beslut ska bli mer säkra och få positiva effekter, både privat och på jobbet, kan du lära dig mer om beslutsfattning. Så är det med dina beslut att de påverkas av beslutsmiljön, mestadels på ett omedvetet plan. Hur kan du bli mer medveten om de faktorer som påverkar dig i ditt beslutsfattande?
  • Föreläsningar eller föredrag om ämnet Beslutsfattande handlar om allt från beslutsmiljöer till knepen bakom beslut av god kvalitet.
  • Oavsett om valen är viktiga eller inte kan det vara svårt att förutse vilka konsekvenser de medför. Genom att gå på en föreläsning eller ett föredrag om Beslutsfattande får du och dina medarbetare just de teoretiska och praktiska redskap ni behöver för att kunna bedöma situationer och sedan fatta lämpliga beslut – t.o.m. under stor press.