Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Bergsbestigning

Bergsbestigning handlar om att kunna prestera i tuffa omständigheter och ytterligheter. Det finns även många olika typer av aktiviteten, allt ifrån att vandra till att bestiga världens högsta berg. Planerar du eller vet du någon som vill bestiga berg? Hör då av dig till oss så hittar vi en talare som passar ditt event och ger dig alla de kunskaper och råd som är viktigt för en säker tripp. Kicka in våra profiler under tiden så kontaktar vi dig så fort vi kan.


Om Bergsbestigning

  • Bergsbestigning är på många sätt den ultimata symbolen för människa vs. natur; den lilla, sårbara människan som försöker bemästra den stora, vilda naturen.
  • Det är många detaljer som ska stämma för att man ska klara av att bestiga ett berg. Först och främst är det viktigt att man planerar sin bestigning noggrant, speciellt om det är tal om att man ska befinna sig på mycket höga höjder.
  • Ofta behöver man vara i både fysisk och mental form inför en bergsbestigning, då det är en krävande process som också alltid innebär ett visst mått av fara.
  • Föredrag om bergsbestigning tar upp dessa ämnen, och kanske har föredragshållaren själv provat en bergsbestigningsexpedition och kan dela med sig av nyttiga erfarenheter.