Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Artificiell intelligens

Artificiell intelligens eller AI som det också kan kallas har vuxit något så enormt de senaste åren. Allt från självstyrda bilar till robotar som lär sig själva att utvecklas. Men har det gått för långt och hur skulle vi kunna hantera en dystopi om den Artificiell intelligensen tar över? Boka en föreläsning om ämnet och fascineras av vad människor har skapat men också vilka konsekvenser det kommer med. Har du svårt att välja vilken talare du ska välja kan du kontakta oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt i en pris klass som passar ditt evenemang!


Om Artificiell intelligens

  • Begreppet ”artificiell intelligens” myntades redan på 1950-talet, och handlar om vetenskapen och tekniken att skapa intelligenta maskiner. Det omfattar även det akademiska området som studerar hur man skapar datorprogram och datorer med intelligent beteende.
  • Artificiell intelligens (AI) har blivit ett av vår tids allra hetaste ämnen, mycket tack vare sin snabba utveckling och stora potential att förändra branscher och processer i grunden. AI är redan en viktig del av teknikindustrin och utför många tunga uppgifter inom bland annat datavetenskap.
  • Våra föreläsare som talar om AI kan ge dig en djupare insikt i ämnet, dess användningsområden, utmaningar, möjligheter och potential i just ditt företag eller din organisation. Kontakta oss på Athenas för mer information!