Laddar innehåll ...

Föreläsare om Artificiell intelligens

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet artificiell intelligens. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi hittar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Artificiell intelligens

  • Begreppet ”artificiell intelligens” myntades redan på 1950-talet, och handlar om vetenskapen och tekniken att skapa intelligenta maskiner. Det omfattar även det akademiska området som studerar hur man skapar datorprogram och datorer med intelligent beteende.
  • Artificiell intelligens (AI) har blivit ett av vår tids allra hetaste ämnen, mycket tack vare sin snabba utveckling och stora potential att förändra branscher och processer i grunden. AI är redan en viktig del av teknikindustrin och utför många tunga uppgifter inom bland annat datavetenskap.
  • Våra föreläsare som talar om AI kan ge dig en djupare insikt i ämnet, dess användningsområden, utmaningar, möjligheter och potential i just ditt företag eller din organisation. Kontakta oss på Athenas för mer information!