Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Arkitektur

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet arkitektur. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


    Om Arkitektur

    • Överallt var vi befinner oss är vi omgivna av arkitektur. Men vad betyder arkitektur för oss idag och vilka skillnader är det på nutidens arkitektur gentemot hur det var förr i tiden? Föredrag i ämnet kan ge svar på det, och även ge mer kunskap om trender och tendenser eller enskilda byggnader och historien bakom.
    • I föredrag om arkitektur kan man också få de olika stilarterna på plats. Vad är skillnaden mellan barock, rokoko och renässans? Det är också möjligt för föredragshållaren att fokusera på en bestämd stad och dennes stilmönster, så om du vill fördjupa dig i just din stads arkitektur är ett föredrag ingen dålig idé.
    • Föredrag om arkitektur ägnar sig både till föreningar med intresse för arkitektur och historia eller också för lokala föreningar som vill fokusera på hemstaden.