Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Arbetsmoral

Arbetsmoral är de engagemang man lägger i ditt arbete, allt ifrån hur flitigt man jobbar eller att komma i tid, och att göra sitt jobb väl på arbetsplasten. Vad en god arbetsmoral är landar i knät på en själv då moral är det man känner själv. Att ta en penna eller två från jobbet kanske någon tycker är okej, medans någon annan ser det som brist på moral. Finns det några riktlinjer för vad som är god-arbetsmoral och hur applicerar man de på sig själv och sitt yrke? Boka en föreläsning om ämnet och ta del av vad du kan förbättra och hur du pushar andra!


Om Arbetsmoral

  • De flesta av oss känner igen oss i att vara drabbade av den aldrig sinande strömmen av arbetsuppgifter som hopar upp sig och som man aldrig riktigt hinner beta av på grund av en massa andra saker man vill göra med sin tid.
  • Att ha arbetsmoral handlar om att ta eget ansvar, att få vissa rutiner på plats och disciplin som gör att arbetet inte bara blir gjort – men blir gjort ordentligt.
  • Det låter tråkigt, vilket det väl också kan vara, men arbetsmoralen handlar om att smidigare klara sina uppgifter, både de spännande och intressanta som de mer basala och tråkiga.
  • Föredrag om aktiv arbetsmoral bjuder på goda råd om vad man kan göra för att bättra på sin arbetsmoral och genom det förbättra sina arbetsresultat i sitt projekt eller på sin arbetsplats.