Laddar innehåll ...

Föreläsare om Arbetsmoral

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet arbetsmoral. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Arbetsmoral

  • De flesta av oss känner igen oss i att vara drabbade av den aldrig sinande strömmen av arbetsuppgifter som hopar upp sig och som man aldrig riktigt hinner beta av på grund av en massa andra saker man vill göra med sin tid.
  • Att ha arbetsmoral handlar om att ta eget ansvar, att få vissa rutiner på plats och disciplin som gör att arbetet inte bara blir gjort – men blir gjort ordentligt.
  • Det låter tråkigt, vilket det väl också kan vara, men arbetsmoral handlar om att smidigare klara sina uppgifter, både de spännande och intressanta som de mer basala och tråkiga.
  • Föredrag om aktiv arbetsmoral bjuder på goda råd om vad man kan göra för att bättra på sin arbetsmoral och genom det förbättra sina arbetsresultat i sitt projekt eller på sin arbetsplats.