Laddar innehåll ...

Föreläsare om Arbetsmiljö

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Arbetsmiljö. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.

Om Arbetsmiljö

    • Att ha en bra arbetsmiljö där alla trivs är viktigt för att arbetsplatsen ska fungera väl. Det lockar dessutom fram arbetsglädjen hos dig och dina medarbetare, en känsla av trivsel och gemenskap som skapar förutsättningar för bättre resultat.
    • Föreläsningar eller föredrag om ämnet Arbetsmiljö kan både handla om glädjen över att gå till jobbet och ge redskap och verktyg till att optimera arbetsglädjen, bl.a. med hjälp av humor. De kan även informera om säkerhet på arbetsplatsen, t.ex. i form av råd om hur du och dina medarbetare ska gå tillväga för att minska risken för arbetsplatsolyckor.
    • Föreläsningarna med Arbetsmiljö som tema passar särdeles väl för företag och organisationer som behöver nya idéer om hur arbetsmiljön kan bli ännu bättre. I dessa föredrag får du och dina medarbetare handfasta verktyg som ni kan använda er av varje dag för att göra er arbetsplats trivsam och trygg.