Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Arbetsmiljö

För att arbetet ska funka måste måste det vara en bra arbetsmiljö. Men det är inte alltid så lätt att få till en bra arbetsmiljö så därför har vi på Athenas samlat ihop de bästa föreläsningarna om arbetsmiljö. Kontakta oss redan idag för rådgivning till vilken av våra föreläsare som passar ditt event till prisklassen du vill ha.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Att ha en bra arbetsmiljö där alla trivs är viktigt för att arbetsplatsen ska fungera väl. Det lockar dessutom fram arbetsglädjen hos dig och dina medarbetare, en känsla av trivsel och gemenskap som skapar förutsättningar för bättre resultat.
  • Föreläsningar eller föredrag om ämnet Arbetsmiljö kan både handla om glädjen över att gå till jobbet och ge redskap och verktyg till att optimera arbetsglädjen, bl.a. med hjälp av humor. De kan även informera om säkerhet på arbetsplatsen, t.ex. i form av råd om hur du och dina medarbetare ska gå tillväga för att minska risken för arbetsplatsolyckor.
  • Föreläsningarna med Arbetsmiljö som tema passar särdeles väl för företag och organisationer som behöver nya idéer om hur arbetsmiljön kan bli ännu bättre. I dessa föredrag får du och dina medarbetare handfasta verktyg som ni kan använda er av varje dag för att göra er arbetsplats trivsam och trygg.