Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Arbetslöshet

Arbetslös är att vara utan betalande jobb. Det är en mänsklig rättighet att ha rätten till ett jobb enligt FN:s deklaration. Hur ekonomin ser ut är till stor del vad som styr mängden arbeten och då med arbetslösheten. Det land med störst arbetslöshet i Europa är Grekland som man kan länka samman med deras osäkra ekonomi. Boka en givande föreläsning om ämnet med en föreläsning som passar just det du letar efter.


Om Arbetslöshet

  • Under det senaste decenniet har vi fått uppleva en ekonomisk kris. En av de olyckliga konsekvenserna är en stigning i antalet arbetslösa individer. Perioder av ökat antal människor utan jobb har setts tidigare i Sveriges historia, och givetvis är varje sådan period problematisk av en rad orsaker.
  • Hur och varför uppstår arbetslöshet i samhället och vad kan man eventuellt göra för att förebygga att arbetslösheten stiger?
  • Arbetslöshet är ett samhällsproblem, även när den inte stiger, och inte minst ett problem för den enskilda individen som står utan sysselsättning. Föredrag om arbetslöshet tar upp ämnet till ytan och diskuterar den ytterst relevanta problematiken kring det.