Laddar innehåll ...

Föreläsare om Arbetsglädje

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Arbetsglädje. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.

Om Arbetsglädje

    • Med hjälp av en föreläsning om ämnet Arbetsglädje kan du få redskap till hur du optimerar, inspirerar, motiverar samt hur du bevarar arbetsglädjen på jobbet. Arbetsglädje är en viktig sak som påverkar allas trivsel på jobbet. Här hittar du många skickliga föreläsare eller föredragshållare som ger dig och dina medarbetare handfasta råd om hur ni tillsammans kan skapa en trivsam arbetsplats med sprudlande arbetsglädje.
    • Föreläsningarna eller föredragen kan bl.a. bestå av roligt och underhållande peptalk eller praktiska tips och tricks på hur du blir världens bästa medarbetare.
    • Det finns en mängd olika anledningar till varför du ska välja en föreläsning eller ett föredrag om ämnet Arbetsglädje. Du och dina medarbetare får t.ex. redskap till att förnya och stärka förutsättningarna för trivsel och välmående på jobbet. Undersökningar visar att en arbetsplats där ledarna och medarbetarna känner arbetsglädje uppnår bättre resultat liksom alla mår bättre, mentalt som fysiskt.