Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Arbetsglädje

Om man ska orka jobba flera dagar i veckan i flera år måste man hitta ett jobb som inte bara tar energi, utan ger energi också. I föreläsningar om arbetsglädje får du ta del av hur man skapar arbetsglädje eller hur man behåller den. Kika in våra profiler som talar om det och har du svårt att hitta så kan du kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt till dit nästa evenemang.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Med hjälp av en föreläsning om ämnet Arbetsglädje kan du få redskap till hur du optimerar, inspirerar, motiverar samt hur du bevarar arbetsglädjen på jobbet. Arbetsglädje är en viktig sak som påverkar allas trivsel på jobbet. Här hittar du många skickliga föreläsare eller föredragshållare som ger dig och dina medarbetare handfasta råd om hur ni tillsammans kan skapa en trivsam arbetsplats med sprudlande arbetsglädje.
  • Föreläsningarna eller föredragen kan bl.a. bestå av roligt och underhållande peptalk eller praktiska tips och tricks på hur du blir världens bästa medarbetare.
  • Det finns en mängd olika anledningar till varför du ska välja en föreläsning eller ett föredrag om ämnet Arbetsglädje. Du och dina medarbetare får t.ex. redskap till att förnya och stärka förutsättningarna för trivsel och välmående på jobbet. Undersökningar visar att en arbetsplats där ledarna och medarbetarna känner arbetsglädje uppnår bättre resultat liksom alla mår bättre, mentalt som fysiskt.