Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Apple

Fanns de som sa att Apple inte skulle klara sig och inte alls bli stora. De hade nog aldrig kunnat ana att de skulle bli det företag med högst värde. Sedan att de grundades på 80-talet har de varit helt banbrytande och förändrat hela den industrin. Appels produkter är också sammanlänkade och menade att jobba tillsammans. Men hur optimerar man deras produkter och vad är de menade att göra? Boka en föreläsning om ämnet och lär dig om företaget och hur man använder deras produkter på bästa sätt i skola likväl som på jobbet.  


Om Apple

  • IT- och dataverksamheten Apple grundades år 1976 av Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne. Idag håller Apple till i Silicon Valley, Kalifornien i USA.
  • Apple har utmärkt sig genom sina datorer och mobiltelefoner, varav flera har fått stor popularitet genom tiderna, bl.a. Macintosch, iPhone och iPad.
  • Apple är kända för att vara innovatörer med hög produktkvalitet och modernt tänkande. Detta rykte har dock, på senare tid, ifrågasatts på grund av anklagelser om monopolstrategier, batterier med planerat kort livskvalitet så att man tidigt måste köpa nya produkter, kritik för dålig betalning till musiker på musikplattformen iTunes, censur, m.m.
  • Föredrag om Apple granskar den världsberömda firman noggrannare i sömmarna och förklarar mekanismer kring det vinnande konceptet.