Laddar innehåll ...

Föreläsare om Apple

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Apple. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Apple

  • IT- och dataverksamheten Apple grundades år 1976 av Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne. Idag håller Apple till i Silicon Valley, Kalifornien i USA.
  • Apple har utmärkt sig genom sina datorer och mobiltelefoner, varav flera har fått stor popularitet genom tiderna, bl.a. Macintosch, iPhone och iPad.
  • Apple är kända för att vara innovatörer med hög produktkvalitet och modernt tänkande. Detta rykte har dock, på senare tid, ifrågasatts på grund av anklagelser om monopolstrategier, batterier med planerat kort livskvalitet så att man tidigt måste köpa nya produkter, kritik för dålig betalning till musiker på musikplattformen iTunes, censur, m.m.
  • Föredrag om Apple granskar den världsberömda firman noggrannare i sömmarna och förklarar mekanismer kring det vinnande konceptet.