Laddar innehåll ...

Föreläsare om Appar

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet appar. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Appar

  • Appar, eller “applications” på engelska, är tilläggsmjukvara till t.ex. datorer eller mobiltelefoner, som fyller olika funktioner. Det kan vara textbehandlingsprogram, spel, sökmotorer och mycket annat och speciellt den yngre generationen använder dagligen många olika app-funktioner.
  • En app på mobiltelefonen kan ge den möjlighet att fungera som GPS, medan appar på Facebook t.ex. kan vara spel som man kan delta tillsammans med andra.
  • Hur fungerar appar och hur hittar man i app-djungeln? Vilka appar är bra, vad bör en app kosta och måste man veta en massa om teknologi för att kunna använda dem?
  • Ett föredrag om appar är relevant för de flesta moderna verksamheter, liksom för privatpersoner, och kan hjälpa de som vill veta mer om appar att få svar på sina funderingar.