Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Appar

Appar började som ett produktiva hjälpmedel i from av Email, kalender, kontakter och dyligt, men på begäran av folket skapades nya slag av appar i en rapid hastighet som mobilspel, kunna spåra packet, sociala media kanaler, som nu är de man främst associerar med när man tänker på appar. Kolla in profilerna nedan för att se vad de talar om eller hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta vad du söker till ditt event.


Om Appar

  • Appar, eller “applications” på engelska, är tilläggsmjukvara till t.ex. datorer eller mobiltelefoner, som fyller olika funktioner. Det kan vara textbehandlingsprogram, spel, sökmotorer och mycket annat och speciellt den yngre generationen använder dagligen många olika app-funktioner.
  • En app på mobiltelefonen kan ge den möjlighet att fungera som GPS, medan på Facebook t.ex. kan vara spel som man kan delta tillsammans med andra.
  • Hur fungerar en app och hur hittar man i app-djungeln? Vilka är bra, vad bör en app kosta och måste man veta en massa om teknologi för att kunna använda dem?
  • Ett föredrag om ämnet är relevant för de flesta moderna verksamheter, liksom för privatpersoner, och kan hjälpa de som vill veta mer om appar att få svar på sina funderingar.