Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Antikviteter

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Antikviteter. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Antikviteter

  • Antikviteter är mer än bara ting. De har en historia. Har rörts vid av människans hand. Pysslats om. Överlevt generationer. Kanske århundraden. Älskats från början till slut. Vi på Athenas är glada över att kunna erbjuda dig föreläsningar om antikviteter, konst- och designhistoria med några av landets främsta antikexperter.
  • Föreläsningar eller föredrag om ämnet Antikviteter handlar om allt från konsthistoria till trender inom design, hem och inredning. Här har du, under vägledning av våra föreläsare, möjlighet att få lära dig mer om specifika föremål och hur du värderar dem och/eller om tingens historia.
  • I ett samhälle där medvetenheten om hållbarhet och ekologi ökar, blir gamla saker alltmer populära. Många äldre föremål, möbler som inredningsattiraljer, är designade för att hålla länge. Att köpa antikviteter är ett miljövänligt sätt att få snygg inredning som inte tär på miljön på – men vilka antikviteter bör du investera i?
  • Få reda på mer genom att kontakta och/eller att boka en föreläsning eller ett föredrag med Antikviteter som tema hos oss på Athenas. Dessa föreläsningar passar särdeles bra till t.ex. studieförbund, museiverksamheter, bibliotek och kulturevent som vill leverera något utöver det vanliga och som kommer uppskattas av många.