Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Anställningsintervju

Anställningsintervju för med sig stress och nervositet, speciellt om man aldrig gjort det innan. Vilka frågor kommer, vad ska man ha på sig, vad kan man kräva av arbetsgivaren? Det bästa är att gå på så många som möjligt för då blir man varm i kläderna och lär sig hur man svarar på frågorna på bästa sätt. I våra föreläsningar får du alla de tips man kan tänkas behöva och alla råd för vidare utveckling i sina intervjuer. Hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta en talare som passar just ditt evenemang!


Om Anställningsintervju

  • I princip alla människor måste någon gång i livet gå på anställningsintervju, och de allra flesta flera gånger. Långt ifrån alla är helt komfortabla med situationen, som på många sätt kan jämföras med att gå upp till muntlig tenta.
  • Det finns ett hav av bra – och inte lika bra – råd om hur man bör uppföra sig i en anställningsintervjusituation, vad intervjuaren lägger vikt på och hur man optimerar sina chanser.
  • Vilka råd man bör ta till sig och hur den enskilda anställningsintervjun ser ut handlar givetvis om vad det är för jobb man söker. Visst kan man ta till sig av generella råd, men man bör även skräddarsy sin egen strategi utifrån arbetsplats och jobb.
  • Föredrag om anställningsintervjuer ser närmare på ämnet och försöker bena ut de många frågetecken som hör härtill.