Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Alternativmedicin

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet alternativmedicin. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Alternativmedicin

  • Alternativmedicin, även kallad komplementärmedicin, är en behandling eller medicin som skiljer sig från en konventionell behandlingsstrategi. Användandet av alternativa behandlingsmetoder är omdiskuterat, och har lika många starka förespråkare som eviga skeptiker på grund av avsaknaden av vetenskaplig evidens.
  • Många menar att alternativmedicin är det enda som har kunnat hjälpa dem med deras åkommor, medan andra hävdar att det kan vara farligt, vilseledande och i bästa fall verkningslöst.
  • Ett föredrag om alternativmedicin kan vara speciellt nyttigt för folk inom vården, t.ex. sjuksköterskor eller studerande, som vill ha mer ingående kunskap om vad alternativmedicin egentligen handlar om.