Laddar innehåll ...

Föreläsare om Alkoholism

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Alkoholism. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Alkoholism

  • Hur kommer det sig att vissa människor är alkoholister? Det finns studier som visar att 30 procent av alla människor har gener i sig som gör att de lättare utvecklar alkoholism än andra.
  • Hur hanterar du alkoholism och hur skulle du reagera om en familjemedlem eller nära vän plötsligt började dricka lite för mycket?
  • Föreläsningar med Alkohol och alkoholism som ämne innehåller såväl personliga berättelser som handfasta redskap som hjälper dig att hantera alkoholproblematik. Föreläsningarna kan vara inspirerande för både dig som är drabbad och familjemedlem till en alkoholmissbrukare.
  • En föreläsning om Alkohol och alkoholism, t.ex. på en skola, kan förebygga osunda dryckesvanor bland ungdomar genom att de får information om vad som händer i kroppen när de dricker alkohol.