Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Afrika

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Afrika. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Afrika

  • Afrika, den näst största kontinenten på jorden, omtalas ofta för sina mångtaliga konflikter, sin utbredda fattigdom och ohälsa. I många sammanhang sammanbuntas också de olika afrikanska länderna till en enda massa. Detta stämmer inte överens med verklighetens Afrika som är betydligt mer dynamiskt och mångfacetterat än så.
  • Föreläsningarna eller föredragen om ämnet Afrika syftar till att ge dig perspektiv på olika afrikanska länders livsvillkor, kulturella uttryck och seder. De kan även belysa globala hälso- och utvecklingsfrågor.
  • Dessa föreläsningar är användbara för olika former av verksamheter. De lämpar sig t.ex. väl för dig och dina medarbetare som är intresserade av att satsa på CSR och socialt entreprenörskap. På samma sätt fungerar föredragen bra till studieverksamheter såsom studieförbund, bibliotek och universitet där det finns en vilja till att lära sig mer om Afrika, dess länder och människorna som lever där.
  • Kontakta gärna oss på Athenas för att få mer information om våra föreläsare och föreläsningar. Vi kan säkerligen skräddarsy ett föredrag med ett afrikanskt tema för dig.