Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Affärskommunikation

Vill du att din affärsverksamhet ska växa? På Athenas har vi du föreläsare, talare eller utbildare som passar just dit event till den prisklass du är ute efter. Det kan vara svårt att veta vilken föreläsare man vill ha om affärskommunikation så ring till oss på Athenas redan idag eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av.


Om Affärskommunikation

  • Alla verksamheter är beroende av intern och extern kommunikation. Den kommunikation som ett företag eller en organisation använder sig av är s.k. affärskommunikation.
  • Affärskommunikation är ett brett begrepp. Det handlar om hur ledningen kommunicerar med medarbetare, klienter etc. Det kan också innebära den kommunikation som sker mellan medarbetare och medarbetare, när t.ex. en presentation ska göras eller att sammanställa affärsdokument.
  • Föreläsningar eller föredrag om ämnet Affärskommunikation kan handla om allt från sälj och service till interkulturell kommunikation, retorik, presentationstekniker och sociala medier.
  • Föreläsningarna eller föredragen med Affärskommunikation som tema riktar sig framför allt till företag. De syftar till att ge dig och dina medarbetare kommunikativa redskap inom de områden ni själva vill utveckla. Därför har vi föreläsare som representerar en rad olika ämnen och fält inom just affärskommunikation. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller vill ha förslag på lämpliga talare och utbildare.