Tfn. 031 38 37 000

FÄ professionella rÄd av vÄra erfarna konsulter

VÄra talare Àr ocksÄ tillgÀngliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att fÄ veta mer.

Blogg

đŸ”„ 4 heta Ă€mnen : 4 heta talareÂ đŸ”„Â Ledarskap

Tillbaka till blogg

27. november 2020

Att leda i kris i det nya normala och senare i kölvattnet av Corona ger oss nya utmaningar. SÀllan har arbetslivet förÀndrats sÄ mycket pÄ sÄ kort tid.

Vi ser ett kraftigt ökat behov av kunskap och inspiration kring ledarskap. Men vilket slags ledarskap och vilka ledaregenskaper gÀller nu nÀr vi dagligen tampas med nya förutsÀttningar, ovisshet och distansering. Det handlar inte lÀngre sÄ mycket om teknik utan mer om hur vi mÀnniskor fungerar.

Nycklarna till ett framgÄngsrikt ledarskap och lyckad verksamhetsutveckling handlar idag mer om kommunikation, motivation, engagemang & glÀdje!

Athenas har listat nÄgra av vÄra mest efterfrÄgade talare, som med personliga erfarenheter belyser framgÄngsfaktorer, vÀrdefulla och aktuella kunskaper för att hjÀlpa er att hantera de förÀndringar som nu sker i er organisation.

Talarna inom kategorin LEDARSKAP ger handfasta rÄd till alla med personalansvar och i ledande positioner.

 
#1. Anna Kinberg Batra – med sin erfarenhet som tidigare partiledare för Moderaterna, talar Anna om ledarskap i tider av oroligheter, svĂ„ra förutsĂ€ttningar och politik. LĂ€s mer om Anna hĂ€r: https://www.athenas.se/foerelaesare/a-kinberg-batra/
 
#2. Johan Book – förĂ€ndringsledare och efterfrĂ„gad förelĂ€sare och utbildare i ledarskap och teamutveckling. 
Att leda pÄ distans, motivera och engagera Àr Johans hemmaarena. Johan ger dig forskningsbaserade tips och lÄngsiktiga strategier för att lyckas med ditt ledarskap. LÀs mer om Johan hÀr: https://www.athenas.se/foerelaesare/johan-book/
 
#3. Linda Hammarstrand – hjĂ€lper företag att skapa en agil, omhĂ€ndertagande och engagerad företagskultur som arbetar tillsammans – inte bara samtidigt. För verksamhetens framgĂ„ng vilar i hĂ€nderna pĂ„ vĂ„ra medarbetare! LĂ€r mer om Linda hĂ€r: https://www.athenas.se/foerelaesare/linda-hammarstrand/
 
#4. Robert Karjel – en av Sveriges ledande förelĂ€sare i Ă€mnen som berör medarbetarskap, lagsamverkan och ledarskap.
Med bakgrund i svenska försvarsmakten som utbildad stridspilot och överstelöjtnant har Robert under sin tid i militÀren stött pÄ flera utmaningar som prövat hans ledarskap under pÄfrestande förhÄllanden. LÀs mer om Robert hÀr: https://www.athenas.se/foerelaesare/robert-karjel/
 

Vi hjÀlper dig hitta rÀtt talare och lösning oavsett om det Àr förelÀsningar, workshops, utbildningar eller möten och event.

Vill du ha hjÀlp att hitta rÀtt? Kontakta oss pÄ Athenas!

Ska vi hjÀlpa dig att hitta den perfekta förelÀsaren för ditt evenemang?

FÄ professionella rÄd frÄn vÄra begÄvade konsulter och skicka enkelt en förfrÄgan till oss. Du fÄr snabbt svar pÄ exempelvis pris och datum.

  • Detta fĂ€lt anvĂ€nds för valideringsĂ€ndamĂ„l och ska lĂ€mnas oförĂ€ndrat.